Vi er Astomed

Astomed er totalleverandør av estetiske produkter, apparater og forbruksmateriell til medispa, skjønnhetsklinikker og hudpleiesalonger. Bedriften ble startet i 2005 og har nå kontorer i Stockholm, Helsinki og Oslo. Vi er godt over 30 ansatte og omsette i overkant 200 millioner i 2021.


VÅRT MÅL
Vårt mål er å tilby dere Norges klart beste produkt-og apparatsortiment, kombinert med gode priser og høy kvalitet på leveranser og produktkunnskap. Vi har både kundeservice, produktspesialister og demo-rom i Norge. Besøk oss gjerne i Fjordveien 3 på Høvik for en hyggelig prat om fillere, hudpleieprodukter, peeling, lasere m.m, slik at vi kan hjelpe deg til å skape verdier for dine pasienter og din klinikk.

TOTALLEVERANDØR
Astomed er eksklusiv forhandler for de fleste av sine merker og forhandler i tillegg en rekke andre. Ved å være totalleverandør, kan du handle ALLE produktene du trenger fra oss.
Vi er blant annet eksklusiv forhandler for: FILLMED, ACROSS, JALUPRO, MEDI+DERMA, QTFILL, LUMENIS, LASEROPTEK, DAEYANG MEDICAL, CLASSYS, REGENLAB, NOVOXEL, CAMPOMATS, CARBOMED, COCOON MEDICAL, CLUEDERM, H&O EQUIPMENTS, REVITACARE, RIBESKIN, UNIVERSKIN, C-MED ESTHETICS, AEZIAN m.fl.

Utover våre egne merker, lagerfører vi mange andre kjente merkevarer som vi har avtaler med. Disse kjøpes direkte fra distributører i andre land. Vi utvikler hele tiden vårt sortiment, og vi følger MDR regulativet (EU-regler for håndtering av medisinsk utstyr og produkter) til 100%. Kontroller av batcher, temperatur, lagerhåndtering, frakt m.v.. Vi jobber kontinuerlig med å bli eksklusive distributører for alle merker vi selger i Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Å GJØRE EN FORSKJELL
Når du velger Astomed som samarbeidspartner, får du ikke bare produkter av høyeste kvalitet: du får også en holdning. En holdning som sier at vi skal representere en positiv forskjell for kundene våre. Vi gjør det ved å være best i klassen på oppfølging og support. Og vi gjør det ved å skape økt effektivitet og lønnsomhet for kundene våre.

RIKTIG OPPLÆRING
Enten du kjøper apparater eller produkter, vil du få skikkelig opplæring av oss. Vi kjører flere kurs hver måned slik at du kan trene opp dine ferdigheter og lære nye metoder. Opplæring i form av workshops på vårt kontor, i din klinikk eller online. Vi har en rekke leger og sykepleiere som hjelper deg når du eventuelt trenger spesialistkunnskap. Ved kjøp av lasere og andre apparater er opplæring alltid inkludert. Se mer på vår kursside.

Astomed er en del av Asker Healthcare group. www.asker.com

Her er våre produktspesialister:

Jørgen

PRODUKTSPESIALIST NORGE

jorgen.andersen@astomed.no


David

PRODUKTSPESIALIST NORGE

david.lewerin@astomed.no


Anna

PRODUKTSPESIALIST SVERIGE

anna.rosenholtz@astomed.se


Kim

PRODUKTSPESIALIST SVERIGE

kontakt@astomed.se


Jinus

PRODUKTSPESIALIST SVERIGE

kontakt@astomed.se


Sandra

PRODUKTSPESIALIST SVERIGE

sandra@astomed.se