Vi er Astomed

Astomed Norge, Astomed Finland, Astomed Sverige og Astomed Denmark er ledende distributører av estetiske produkter, estetiske maskiner og forbruksvarer. Hele Astomed Group har 31 ansatte og Astomed Group er en del av Asker helsekonsern.

Hos Astomed brenner vi for å hjelpe kundene dine til å bli bedre og mer konkurransedyktige. For en stor del av vårt sortiment har vi avtaler direkte med produsentene, men for å sikre at du som kunder alltid har tilgang til de beste produktene og tilleggstjenester til best mulig pris på markedet, kjøper vi noen ganger varer fra distributører i andre EU-land. Fri bevegelse av varer er et grunnleggende prinsipp innen EU, som betyr at det er lov å kjøpe varer fra en leverandør i ett land og importere og selge varene i et annet land. Formålet med dette prinsippet er å styrke handelen innenfor EU, noe som igjen kommer forbrukere og andre sluttkunder til gode. Det kan nevnes at det finnes aktører på markedet som utfører import av ikke-godkjente produkter eller som forsøker å begrense den frie varebevegelsen innenfor EU, men dette er ikke noe vi står bak og vi tar avstand fra slike aktører. og aktiviteter. Innen Astomed er vi sterke forkjempere for fri bevegelse av varer og vi gjør alt for deg som kunder! Har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

For oss er det alltid av største betydning at vi overholder gjeldende lovgivning på området, for eksempel forskriften om medisinsk utstyr (MDR) og at vi kun selger godkjente originalartikler. Vi kjøper kun produkter fra autoriserte forhandlere og vi kan alltid spore produktene tilbake. Du som kunde kan derfor føle deg trygg med produktene du kjøper hos oss. MDR – Medical Device Regulation – Formålet med MDR er å ivareta pasientsikkerhet ved hjelp av høye krav til åpenhet, dokumentasjon, sporing og tilbakemelding.

MILJØ ANSVAR
Vi tar sikte på å ta ansvar utover vår direkte påvirkning og streber etter å skape en rettferdig og bærekraftig verdikjede, fra å levere produkter og tjenester som forbedrer behandlinger, til reduksjon i kostnader og miljøpåvirkning.

Vårt bidrag: Medlemsskap i Grønt Punkt Norge AS – ivaretakelse av emballasjeavfall (kartong, papp, papir, glass, plast) og Miljøtårn sertifisert.
Astomed AS i Norge foretar ingen form for produksjon eller omtapping som medfører miljøskadelige utslipp til det eksterne miljø. Bedriften er et rent handelsfirma som videreselger innkjøpte produkter uten bearbeiding.

VÅRT MÅL
Vårt mål er å tilby dere Norges klart beste produkt-og apparatsortiment, kombinert med gode priser og høy kvalitet på leveranser og produktkunnskap. Vi har både kundeservice, produktspesialister og KONTOR i Norge. Besøk oss gjerne i Fjordveien 3 på Høvik for en hyggelig prat om fillere, hudpleieprodukter, peeling, lasere m.m, slik at vi kan hjelpe deg til å skape verdier for dine pasienter og din klinikk.

TOTALLEVERANDØR
Astomed er er ledende distributører av estetiske produkter, estetiske maskiner og forbruksvarer. Ved å være totalleverandør, kan du handle ALLE produktene du trenger fra oss.
Utover våre egne merker, lagerfører vi mange andre kjente merkevarer som vi har avtaler med. Disse kjøpes direkte fra distributører i andre land. Vi utvikler hele tiden vårt sortiment, og vi følger MDR regulativet (EU-regler for håndtering av medisinsk utstyr og produkter) til 100%, kontroller av batcher, temperatur, lagerhåndtering, frakt osv. Vi jobber kontinuerlig med å bli eksklusive distributører for alle merker vi selger i Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Å GJØRE EN FORSKJELL
Når du velger Astomed som samarbeidspartner, får du ikke bare produkter av høyeste kvalitet: du får også en holdning. En holdning som sier at vi skal representere en positiv forskjell for kundene våre. Vi gjør det ved å være best i klassen på oppfølging og support. Og vi gjør det ved å skape økt effektivitet og lønnsomhet for kundene våre.

RIKTIG OPPLÆRING
Enten du kjøper apparater eller produkter, vil du få skikkelig opplæring av oss. Vi kjører flere kurs hver måned slik at du kan trene opp dine ferdigheter og lære nye metoder. Opplæring i form av workshops på vårt kontor, i din klinikk eller online. Vi har en rekke leger og sykepleiere som hjelper deg når du eventuelt trenger spesialistkunnskap. Ved kjøp av lasere og andre apparater er opplæring alltid inkludert. Se mer på vår kurs side.

Astomed er en del av Asker Healthcare group. Asker er ledende leverandør av helsepleieprodukter i Nord-Europa og betjener både det private- og offentlige helsemarkedet med produkter av høy kvalitet. www.asker.com

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt på kundeservice@astomed.no

Her er våre produktspesialister:

Jørgen

PRODUKTSPESIALIST NORGE

jorgen.andersen@astomed.no


David

PRODUKTSPESIALIST NORGE

david.lewerin@astomed.no


Ida Helene

PRODUKTSPESIALIST NORGE

ida.martinsen@astomed.no


Torstein

DAGLIG LEDER

torstein.greibrokk@astomed.no